Sunday, August 17, 2008

Feltdressurkurs


Kjempe-helg!!


Nå har jeg vært på kurs igjen. Denne gangen på Bingis, med VestFinnmark Fuglehundlubb - på kurs i feltdressur.


Hmmmm... lurer på hva det egentlig er de forventer av meg. Så at de andre hundene ikke var så opptatt av å leke som jeg er... Det virket som om de leitet etter noe hele tiden, når vi var på tur. Fikk høre flere ganger av Gunnar (som sto for regien) - at jeg ikke var våknet ennå. Hmmm... hva kan han mene med det. Som om jeg springer rundt med øynene åpne og egentlig sover ennå... Ja ja- jeg finner vel ut hva det betyr, når jeg engang våkner.


Vi var 8 hunder, 9 voksne mennesker, en ungom og 2 menneskebarn på Bingis - en gammel fjellstue - denne helgen. Det var en flott helg. Og helt supert at også Nikolai og Tobias (mine storebrødre) også var med. Da hadde jeg selskap på rommet det meste av tiden. Hørte at noen av de andre hundene ikke var helt fornøyde med å være alene.. Det var noen flotte hunder av masse ulike raser: Irsk og engelsk setter, 2 vorstehere, Mozart - en lavtflygende og veldig musikalsk breton. Artig med så mangle ulike hunder som er interessert i det samme ;-)


Matmor Conny sier hun har lært en masse denne helgen. Og sprer rundt seg med en masse nye ord, som jeg i alle fall ikke skjønner. Som feks lystapportør, tvangsapport, lekapportør, kjøttjeger, fallapportør, blindstand, stjele stand, fallapport og ikke minst blinke og ringe... Tror hun fant ut at blinke er noe man gjør når man har fått rusk i øyet.
Flere bilder og annet finner du på nettsiden min!

No comments: